Konu başlığımız diş hekimi seo, bugün genel olarak anlatılmayanları daha doğrusu sizlere farklı bir perspektif ile farklı bir yol anlatmaya çalışacağız.

Genel olarak yapılan en büyük hatalardan biri, internet sitesini açtıktan hemen sonra oradan buradan backlink almak üstelik 100 – 200 lira gibi komik rakamlara backlink almak.
Sevgili Kastamonu Tasarım okurumuz 100 – 200 liralara alınan backlinkler öncelikle ne kadar kaliteli? sorunu kendinize bir kere sormalısınız!
Hizmeti alan yüzlerce insan var ancak… Kaç kişi bu hizmetlerden fayda görmüş!

Öncelikle yeni bir internet siteniz var ise kesinlikle bir anda çok fazla backlink ALMAMALISINIZ! Bir diğeri aldığınız backlinklerin kalitesi bunlarıda siz paket olarak aldığınızdan bilme şansınız da yok işte burada mağdur olmamanız elde bile değil.

Bu noktada işini iyi bilen biriyle çalışmalısınız aksi durumda önce internet siteniz çöpe dönüşür daha sonra google tarafında oturan kelime algoritmaniz karışır ve iyi kötü giden işleriniz bir anda çok saçma noktalara gelebilir.

Anahtar kelime planlama işlemleri bunu istiyorum bu olsun şeklinde olmaz, ben masa imalat ediyor ve satıyorum peki ben masa yazıldığında çıkmak istiyorum ve bundan backlink almak istiyorum bu kelimeden backlink çalışması istiyorum! Buraya kadar her şey çok iyidi ancak gelen trafiğiniz incelenmeli site içeriğiniz buna göre düzenlenmeli bir yapı oturtulmalı ve bu YAPIDAN sonra backlink çalışması yapılmalı.

Sürekli sürekli backlink diyorum çünkü seo çalışmasını bu zannediliyor genel olarak sorulan soru bize bu maalesef ki.

Lafı çok uzatmadan asıl konumuza gelelim.

Öncelikle ne istediğinizi belirledikten sonra interente sitenizde oluşturacağınız tüm hizmet açıklamaları sayfalarını bu asıl hedefinize odaklanarak oluşturun.

Daha sonra işinizle ilgili kendi özgün makalelerinizi yazın 5 günde 7 günde bir bunu tekrarlayın elbette bu süze zarfında sitenizi google tarafında indexlenmesi için search console tarafına eklemeyi unutmayın ve bir – iki ay kadar siteyi kendi haline bırakın. Bu süre zarfında internet siteniz google algoritmasında kendi yerini bulmaya başlayacaktır daha sonra sitenize gelen trafiği inceleyin günlük – haftalık – aylık ve üç aylık olarak nereden ne geliyor bir durum değerlendirmesi yapın ve buna göre internet sitenize içerik oluşturmaya başlayın zaten bu son dediğimi sağlıklı şekilde yapabilirseniz belli başlı şeyler düzene girmeye başlayacaktır.

İşte bundan sonra ister backlink alırsınız ister makale yazdırırsınız.

Yaptım oldu diyerek seo çalışması olmuyor siteyi genel olarak inceleyerek bir yol haritası belirlenmeli ve buna göre bütçe çıkarılarak ilerlenmeli. Ayrıca bazı kelimelerde kısa süre uğraşır bir noktaya taşırsınız bazı kelimelerde ise çılgınlar gibi çalışmanız gerekir.

Seo ücretleri ise bu kelime gruplarının zorluğuna göre belirlenir.

Yazar Hakkında

kastamonutasarim

Yorum Bırakın